Massage

Aanbod Zaza Green Woman

Zaza Green Woman Massage

Tijdens de massage sessie combineer ik verschillende massage-, en heling technieken, edelstenen, Quantum Touch en Dryaden dit geheel in afstemming wat precies bij jou het zelfhelend vermogen aanzet en vanzelfsprekend is het een weldaad van ontspanning en vernieuwde energie.

Tijdens de massage gebruik ik de op eigen`wijze gemaakte Zaza Green Woman massage olie of een andere olie indien gewenst.

Haptische massage

Door aangeraakt te worden kom je weer meer in verbinding met je lichaam en geest, voel je wat er speelt en wat er gevoeld mag worden. Tijdens de massage stem ik af op wat er bij jou in beweging mag komen. Ik zet onder andere Quantum Touch in op plekken waar de energie weer natuurlijk mag gaan stromen. De Dryaden die het de hogere zelf van een specifieke boomgroep zijn, zullen jou laten voelen waar een eventuele blokkade zit. De eigenschap van een Dryade is om jou te laten ervaren hoe het is om je natuurlijke energie weer in beweging te zetten. Of het nu gaat over grenzen aangeven, meer in je lichaam komen, of te Aarden. Dit zorgt dat alles wat je doet in het leven meer wortels krijgt en je het eenvoudigweg meer op de Aarde landt met datgene wat jij in de wereld zet.

De massage kun je ervaren als een natuurlijke manier om het lichaam en geest weer te laten ontspannen.

Tarief:

60 minuten € 80,- incl. btw.

90 minuten € 110,- incl. btw.

Ingeplande afspraken die niet tenminste 24 uur tevoren worden afgezegd worden 100% in rekening gebracht.

De kracht van de natuur

Pin It on Pinterest

× Hoe kan ik je helpen?