SpiegelTrainer Opleiding

Aanbod Zaza Green Woman

Docent Hondenspiegel


Is het jouw ambitie, jouw droom om samen met je hond(en) een ander te begeleiden bij zijn of haar persoonlijke groei en ontwikkeling?

Ben jij therapeut, coach, counselor, behandelaar, HR medewerker, hulpverlener of begeleid je op een andere manier mensen bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling of wil je dat gaan doen? Zou jij graag willen leren hoe je op professionele wijze hierbij honden kunt inzetten? Dan is de opleiding “SpiegelTrainer van kop tot staart” wellicht precies wat je zoekt.

Onze opleiding is een ware ontdekkingsreis.

Deze reis maak jij samen met jouw hond(en). Je gaat ontdekken wat jullie nodig hebben om op een fijne en veilige manier een ander te begeleiden bij zijn of haar groei en ontwikkeling.
Onze passie en kracht is om jou te begeleiden via het beleven en ervaren. Door doen, ervaren en beleven ontstaan er vele inzichten en kennis die aansluiten bij jouw persoonlijke behoeften en uitdagingen. Dit maakt onze opleiding uniek en maatwerk.

Je eigen hond is vanaf het allereerste begin in beeld tijdens de opleiding en is daarmee tevens jouw spiegel en leermeester voor je eigen groei en ontwikkeling! Elke lesdag zijn er twee docenten die jou begeleiden in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Wij als docenten hebben een gezamenlijke passie om jou enerzijds het vak als SpiegelTrainer te leren en anderzijds om jou (meer) in verbinding te brengen met jouzelf. Vanuit deze verbinding kun jij helemaal aanwezig zijn voor je hond, wat voor ons een voorwaarde is om welzijn te waarborgen binnen het werken met een hond. Gezamenlijk kunnen jullie dan als een daadkrachtig team er zijn voor -en aan het werk met de client / klant of coachee.

Wij werken als docent vanuit onze eigen passie en jarenlange expertise. Door het samenbrengen van deze drie verschillende expertises ontstaat een uniek én krachtig samenspel. Binnen dit samenspel begeleiden we jou en je hond op professionele wijze tot een team dat samenwerkt vanuit veiligheid en verbinding, elkaars gevoelens en behoeften herkent en erkent en ruimte voelt om daar naar te handelen. Om dit te bereiken is er veel zelfkennis, kennis over je eigen hond nodig én bewustwording wat er gebeurt in de interacties.

Met al deze wijsheid creëer jij “jouw eigen unieke manier van begeleiden met je hond”. Door deze ontwikkeling samen met je hond, kun jij daarna net als wij een ander met passie, vanuit je innerlijke kracht en met een open hart, begeleiden.

Meer informatie: http://www.hondenspiegel.nl/SpiegelTrainer-Opleiding

De kracht van de natuur

Pin It on Pinterest

× Hoe kan ik je helpen?