Volle Maan Vuur ceremonie

Aanbod Zaza Green Woman

Tijdens de Volle Maan vuurceremonie combineer ik verschillende ceremonies, heling en bewustwordings- vormen van vroeger én nu en zal geheel afgestemd op wat zich aandient begeleiden.

De basis ligt bij een prachtige vuurceremonie van de Huicholes `The last Peyote guardians’ welke tot mij is gekomen, ik zal daar de eeuwenoude bomen en Maankalender in verwerken ondersteund door de Dryaden, dit zijn de hogere zelf van bomen, daar zal ik je meer over vertellen en laten ervaren, je krijgt een Dryade in de vorm van leefhout om die avond mee te zijn en werken tijdens de ceremonie.

Deze vuur ceremonie is zeer krachtig en zal de hele Maan Cyclus resoneren, we doen de ceremonie voor onszelf wat tevens mee resoneert in een groter collectief.

Volle Maan vuur ceremonie

De kracht van de bomen kunnen ons zoveel laten voelen en ervaren waar je echt iets mee kan in je dagelijkse leven, persoonlijke uitdagingen en vieringen, omarm jij de uitdagingen om er echt bewust van te worden wat er nu eigenlijk om je heen en intern bij jou gebeurt loop jij achter de feiten aan of wil je overzicht gaan krijgen want jij bent de natuur net als de natuur van zichzelf is en gewoon echt aanwezig is in wat er is.

Door bewust te worden van je eigen ritme en patronen en die van de natuur, krijg je de mogelijkheid om te kiezen voor welk pad jij op dit moment zou willen bewandelen en zouden er zo maar eens mooie nieuwe bewegingen tot stand kunnen komen.

We zitten niet zomaar een avondje bij het Vuur maar je gaat de hele maand aan de slag met wat er gebeurd is tijdens de ceremonie en de cyclus van de Maan. Na het deelnemen van deze ceremonie krijgt je meer inzicht over het ritme van de natuur en tevens jouw persoonlijke ritme.

Mannen en vrouwen welkom.

Tarief:

  • Volle Maan Vuur ceremonie: € 55,- incl.btw. gemiddeld 3 uur.

Ingeplande afspraken die niet tenminste 24 uur tevoren worden afgezegd worden 100% in rekening gebracht.

 “Als je bewust bent van de natuur om je heen laat de natuur je ervaren wat jou natuurlijke zijn is”

De kracht van de natuur

Pin It on Pinterest

× Hoe kan ik je helpen?