Helende Sjamanistische Trancereis

Aanbod Zaza Green Woman

Voor groepen en individuele sessies.

Soms heb je iets specifieks uit te zoeken met jezelf. Je reis begin je met een intentie of vraag.

Dit kan gaan over een thema of een vraag waar je antwoord op wilt hebben. Dit kan voor een spirituele, fysieke, psychisch en emotionele doel zijn of om in een hele diepe ontspanning te komen. Welk thema het ook mag zijn, door de Trancereis te beginnen gaan we samen op pad.

Mijn trommel en mijn stem nemen je mee en begeleiden je op je reis naar de magische wereld van jouw onderbewuste met als doel wat zich daar afspeelt voelbaar, bewust en zichtbaar te maken. Hier zal je informatie tegen komen die precies goed is voor jou nu, op dít moment van je leven.

Tijdens de Trancereis maak ik gebruik van mijn kennis en jaren ervaring. Ik werk samen met de Dryaden, natuurwezens, de bomen, de Maanstand van dat moment, dieren, persoonlijk ritme en zal ik al het andere dat zich op dat moment aandient als onderdeel van de reis meenemen.

Helende Sjamanistische Trancereis in het energieveld van paarden.

Trancereis paarden 1672869428

Helende Sjamanistische trancereis

Groepsevenement.

De Helende Sjamanistische Trancereis in het energieveld van de paarden zal plaatsvinden in de leefomgeving van de kudde. We liggen in het energieveld omringt door de paarden kudden om het meer kracht en plezier bij te zetten, de puurheid van de paarden die van nature erg goed zijn in reizen zullen aanwezig zijn om het energetische veld te spiegelen en jou een onvergetelijke ervaring te laten beleven.

Voor de veiligheid liggen we in een afgeschermd gebied zodat de paarden tijdens de reis niet fysiek bij je komen, voor en na de reis is er meer dan genoeg ruimte om fysiek contact te leggen met de paarden.

Tarief:

  • Individuele Helende Sjamanistische kracht reis: €140,- per sessie incl. btw. gemiddeld 2 uur op locatie. Intakegesprek vooraf.
  • Groepsevenement: Helende Sjamanistische Trancereis in het energieveld van paarden: € 90,- incl. btw.

Ingeplande afspraken die niet tenminste 24 uur tevoren worden afgezegd worden 100% in rekening gebracht.

“Als je stil bent komt de natuur tot leven”

De kracht van de natuur

Pin It on Pinterest

× Hoe kan ik je helpen?