Zaza Green Woman

natuurlijk op eigen`wijze

Even voorstellen. 

Mijn naam is Zaza van Koningsbrugge 

Mijn grote passie ligt bij mensen, dieren en alles wat om ons heen leeft.                      Mijn liefde voor de natuur en alles wat zij ons geeft komt terug in mijn op eigen`wijze gemaakte producten.

2 removebg preview e1668190185141
Zaza Green Woman

Mijn natuurlijke nieuwsgierigheid heeft me op veel verschillende paden in mijn leven gebracht. In het jaar 2000 kwam ik in aanraking met Dryaden. Dryaden zijn het hogere zelf (de spirit) van een bomen groep welke zich splitsen in een stukje hout wat leefhout wordt genoemd. De natuur en de Dryaden zijn mijn grootste leermeesters gebleven. Deze verbinding en het mogen werken en leren ermee maakt dat oude en nieuwe heling-technieken samen kunnen komen. Naast het werken met Dryaden maak ik daarom ook gebruik van een energetisch meet-, en behandelsysteem, de Asyra Pro.
Ik geloof dat alles energie is, de basis voor alles wat ik maak en doe in bewustwording van een gezond en gelukkig pad in
deze wereld.
Op deze wijze kijk ik graag naar mensen en dieren om mij heen.
Wie zijn zij, wat beweegt hen, waar lopen ze tegenaan in het leven? Of wat gaat ze juist gemakkelijk af?
Hierin neem ik ook graag een stukje zelfreflectie mee.

Mijn ervaring als trainer in het bedrijfsleven heeft mijn passie voor mensen en hun processen verder gevormd en verdiept.
Geen kunstje aanleren, maar begeleiden door ervaringen aan te bieden, transformatie te begeleiden. Soms door de weerstand heen. Om zo tot de kern te kunnen komen om deze mensen te mogen begeleiden vind ik prachtig werk. Omdat het niet stopt bij het werk, maar alles wat men transformeert nemen ze als mens ook mee naar huis.

Er zijn altijd honden in mijn leven geweest, mijn laatste hond was mijn grootste leermeester.
Alles wat ik vanuit mijn hoofd, macht, wil of onduidelijke intentie deed kreeg ik direct op mijn bordje terug.
Maar juist vanuit plezier, afstemming, pure intentie, gevoel, zachtheid, Hart, openheid en geduld leerde ik dat deze energie de sleutel was om met hem samen te zijn en te werken. Zijn kwaliteiten gaven mij de kans om lessen te leren die ik anders nooit aangegaan zou zijn.

Door een periode in mijn leven niet meer goed te luisteren naar mijn lichaam en geest, werd ik ziek.  Ik ben weer gezond geworden door echt te gaan luisteren naar wat mijn lichaam mij te vertellen had. Elke ziekte of klacht heeft een onderliggende oorzaak.
Ons lichaam wil duidelijk maken dat er iets aan de hand is en tijd is om er gehoor aan te geven.

In mijn bedrijf die in 2012 als Healing praktijk The Green Woman begon en nu getransformeerd is naar Zaza Green Woman komen al mijn passies en levenservaringen bij elkaar. Ceremonies, trancereizen, massages, lesgeven en begeleiden van persoonlijke uitdagingen komen voort uit het samen werken en de verbinding met de natuur en dan vooral met de Dryaden. Mensen weer bewust maken en meenemen in oude tradities, heling-technieken in het dagelijkse leven is wat ik van nature graag doe.

Hoe kan de magie van de natuur om jou heen jou bewust maken om je zelfhelend vermogen weer aandacht te geven en de energie weer  te laten stromen?

Ik neem je graag mee in de beweging naar een leven vol mogelijkheden, plezier en natuurlijke kracht.

Mijn CBD producten zijn een resultaat van het samenkomen van mijn passies. Mens en dier, heling en de kracht van de natuur.

“Als lichaam en geest samenwerken komt er ruimte voor balans”

2 removebg preview e1668190185141
Connectie bergen La Gomera Zaza van koningsbrugge

Door het bekijken van mijn website krijg je een idee van wat ik voor jou kan betekenen. Je kunt contact met mij opnemen wanneer er vragen bij je opkomen of wanneer je een afspraak wil maken. 

Ik volg mijn voeten en mijn Hart en inspireer je graag.

Pin It on Pinterest

× Hoe kan ik je helpen?