Individuele Coaching en begeleiding op emotioneel gebied/bos coaching

Aanbod Zaza Green Woman

Coaching en begeleiding trajecten op maat.

Deze begeleiding is gericht op bewustwording, heling en het herstellen van emotionele onbalans. Zodat je daarna zelf je weg weer weet te bewandelen. Deze coaching zal buiten plaats vinden, tijdens het wandelen in de natuur komt alles veel meer in beweging. Het brengt meer rust, helderheid, inzichten en overzicht, je loopt letterlijk je hoofd leeg en zo kunnen de deuren zich openen naar je pure gevoel en zijn. De natuur zal jou veel te vertellen hebben, dat wat jij over het hoofd ziet zal zichtbaar worden.

“Het leven is een pad wat we bewandelen. Soms zijn er mooie en soms vervelende gebeurtenissen, dat vormt ook wie je bent en wat je van je leven maakt.”

Coaching en begeleiding voor mensen en hun hond. Met jouw hond als spiegel.

Vanuit mijn passie voor mensen en honden bied ik een ervaring gerichte coaching en begeleiding, die tot bewustwording, overzicht, inzicht en harmonie zullen leiden tussen de mens en hun hond. Deze coaching zal geheel op maat worden gegeven.

Zijn er uitdagingen in het contact samen met je hond op welke manier dan ook?
Overzie je niet meer wat er gebeurt tijdens het contact dan kan het zijn dat je blinde vlekken hebt die zichtbaar mogen worden.
Jouw hond zal je in de sessies laten zien wat jij misschien over het hoofd ziet, jouw hond, jouw leermeester, jouw spiegel. Honden reageren voornamelijk van uit energie als jij bewust bent welke energie jij uitstraalt kan je naar jezelf kijken en kunnen er wonderlijke veranderingen ontstaan voor jezelf en de band met je hond.

Mijn kwaliteit is dat ik goed kan zien wat er in de energie gebeurt, wat jouw persoonlijke kwaliteiten zijn en zal oefeningen met jullie samendoen en handvaten mee geven zodat je daarna zelf verder kan met het vernieuwde contact opbouwen.

Wil jij meer in verbinding met jezelf komen en het contact met je hond neem dan contact op.

Tarieven:

  • Individuele Coaching en begeleiding op emotioneel gebied: € 80,- per uur, incl. btw. Telefonisch Intakegesprek vooraf.
  • Individuele Coaching en begeleiding voor mensen en uw hond: € 80,- per uur, incl. btw. Telefonisch Intakegesprek vooraf.

Ingeplande afspraken die niet tenminste 24 uur tevoren worden afgezegd worden 100% in rekening gebracht.

“Alles wat je aandacht geeft groeit”

De kracht van de natuur

Pin It on Pinterest

× Hoe kan ik je helpen?