~Volle Maan Vuurceremonie Wilg

Evenementen | Inspiratie

Welkom op Dinsdag 26 Maart.

Deze ceremonie staat open voor zowel vrouwen als mannen, want ik geloof dat iedereen kan profiteren van de krachtige energie van deze Maan.

De Volle Maan in de Wilg is de wijze vrouw, ook wel Maan van het Ontwaken.

Doel van deze Maan: Manifesteren en loslaten wat jou vasthoudt, zodat je mee kan bewegen in jouw natuurlijke ritme.

Aan de hand van je contact met de oudsten in de vorige Els Maan, heb je de mogelijkheid om ze in te voelen.

De Wilgen Dryade: is de sympathieke vrouw, als je je zelf bezeert huilt ze met je mee, zeer verzorgend en wil graag helpen. To over come your problems, ze weet waar je door heen gaat.

Ik zal diverse ceremoniële, helende en bewustwordingselementen combineren, zowel uit het verleden als het heden, om jullie te begeleiden tijdens deze vuurceremonie. Ik maak gebruik van de eeuwenoude Maankalender en de wijsheid van de Dryaden, de hogere zelf van bomen, om de vuurceremonie te begeleiden van de Huicholes ‘The Last Peyote Guardians’. Deze ceremonie draagt een uitzonderlijke kracht en zal gedurende de hele Maancyclus resoneren. Onze betrokkenheid beperkt zich niet tot de ceremoniële avond bij het vuur, maar strekt zich uit gedurende de gehele maand, waarbij je integreert wat tijdens de ceremonie wordt ervaren en met de cycli van de Maan zelf.

Voel je je aangetrokken tot deelname aan deze bijzondere gelegenheid? Meld je dan aan via de Hipsy-link (zie tickets), waar je alle aanvullende informatie vindt. Na voltooide betaling ontvang je verdere details over wat je kunt meenemen.

Jouw bijdrage aan dit evenement is je volledige aanwezigheid en een financiële bijdrage van €37,-
De avond begint om 19.30 uur, waarbij de thee al voor je klaarstaat.
Om 19.45 uur zullen we gezamenlijk aanvangen en de ceremonie zal tot 22.30 uur duren. Wees je ervan bewust dat we de hele avond buiten zullen zijn, dus kleed je warm en comfortabel.

https://hipsy.nl/event/46744-volle-maan-vuurceremonie-in-de-energie-van-de-wilg

Ik verheug me erop om jullie te begeleiden tijdens deze Vuurceremonie tijdens de Volle Maan in de Wilg, op een prachtige locatie in Doorn. Laten we samen de kracht van de volle Maan vieren en onze liefde voor onszelf, de natuur en anderen versterken.

Warme groet,

Zaza Green Woman

“Alles wat je nodig hebt, gegeven door Natuur”

Pin It on Pinterest

× Hoe kan ik je helpen?