Your Space. 3 dagen retraite in Heede Duitsland.

Evenementen | Inspiratie
  • Your Space. 3 dagen retraite in Heede Duitsland.

In samenwerking met Nancy Korsloot en Michelle Bannink.

Your Space Retraite gaat gebeuren op de Arcoiris Retraiteranch 4 km over de NL grens in Duitsland waar in een krachtig energieveld het plaatsje Heede ligt. Tijdens deze unieke retraite gaan we ons verdiepen en verbinden met alles wat aanwezig is binnen het energieveld van de paarden tijdens een helende sjamanistische trancereis, een maan-vuur ceremonie en paarden coaching met de kudde paarden.

Energie is als een dans naar binnen, naar de kern én weer naar buiten.

Wat belemmert jou op dit moment in het leven om helemaal in je kracht te staan. 

Op zaterdag 9 september neem ik je mee in verschillende oefeningen/ meditaties/ lichaamswerk om bij jezelf te blijven in contact met de natuur, de dieren en andere mensen. Dit alles in voorbereiding van de helende Sjamanistische Trancereis in het energieveld van de paarden dit zal plaatsvinden in de leefomgeving van de kudde op de Arcoiris ranch. De reis begin je met een intentie of vraag.

Dit kan gaan over een thema of een vraag waar je antwoord op wilt hebben. Dit kan voor een spirituele, fysieke, psychisch en emotionele doel zijn of om in een hele diepe ontspanning te komen. Welk thema het ook mag zijn, door de Trancereis te beginnen gaan we samen op pad.

Mijn trommel en mijn stem nemen je mee en begeleiden je op je reis naar de magische wereld van jouw onderbewuste met als doel wat zich daar afspeelt voelbaar, bewust en zichtbaar te maken. Hier zal je informatie tegen komen die precies goed is voor jou nu, op dít moment van je leven.

Tijdens de Trancereis maak ik gebruik van mijn kennis en jaren ervaring. Ik werk samen met de Dryaden, natuurwezens, de bomen, de Maanstand van dat moment, dieren, persoonlijk ritme en zal ik al het andere dat zich op dat moment aandient als onderdeel van de reis meenemen.

De dag sluiten we af met een prachtige Maan vuur ceremonie, waar je alles wat je die dag hebt ontvangen en geven hebt kan bekrachtigen en laten integreren in je systeem.

De volgende dag nemen Michelle Bannink en Roos je mee terug in de communicatie met dieren en de energie van het hart. Laat je herinneren wie je bent en wat je hier te doen hebt. Alle dagen zijn de dieren op de ranch jouw gidsen.

Details

Datum: 8, 9 en 10 september 2023

Tijd: Aankomst Vrijdag 8 september vanaf 16.00 kennismaking met elkaar, de Arcoris ranch en de kudde, inleiding en diner tot en met Zondag 10 september 18.00 uur.

Kosten: € 737,80 All.Inclusief overnachting, drankjes, groente en fruit juices en heerlijke biologisch-vegan eten.

Locatie: Heede net over de grens in Duitsland.

Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op.

https://zazagreenwoman.nl/event/your-space/

Kijk voor uitgebreide info op de website van Nancy Korsloot: https://www.arcoirisretraiteranch.com/retraites/ Energie is als een dans.

“Alles wat je nodig hebt, gegeven door Natuur”

Pin It on Pinterest

× Hoe kan ik je helpen?